Kunt u deze mail niet lezen? Bekijk hem in uw browser.

Close2Me bv

Pedicurescholing in Limburg

flower nogmaals.jpeg

Het is zo ver!

Degenen die ons op Facebook volgen hebben het wellicht al gezien, maar via deze weg kondigen wij het grote nieuws graag officieel aan. Wij zijn trots te kunnen vertellen dat wij op 23 oktober 2021 de vierde editie van het Limburgs pedicurecongres organiseren! Meer informatie vind je verderop in deze nieuwsbrief.

Limburgs pedicurecongres 2021


Op 23 oktober 2021 is het zo ver (indien de RIVM richtlijnen het toelaten uiteraard). Op deze dag organiseren wij de vierde editie van ons congres, wederom bij Van der Valk Heerlen. Het thema dit jaar is als volgt:

thema.png

Meer informatie (inclusief de datum wanneer de inschrijving opent) volgt spoedig. Wij zijn in ieder geval al druk in de weer met het samenstellen van een fantastisch programma!

De dagvoorzitter

We kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten door jullie voor te stellen aan de dagvoorzitter van de vierde editie van het Limburgs pedicurecongres!

Vol trots presenteren wij Anna Crott! Tijdens een heerlijke ochtendwandeling hebben wij kennis mogen maken met haar en hebben wij persoonlijk ervaren dat zij altijd haar gevoel volgt. Anna is systemisch coach en (trainings)acteur. Als online systemisch coach helpt zij mensen meer inzicht in zichzelf te krijgen. Dit doet zij op basis van haar gevoel en intuïtie. Als Limburgse (Anna heeft tot haar 18e in Limburg gewoond en de toneelacademie in Maastricht gevolgd) en met een moeder die 25 jaar lang pedicure is geweest, is zij de perfecte persoon om dit bijzondere thema te begeleiden.

Anna gaat ervoor zorgen dat de congresdag vlekkeloos gaat verlopen!

foto hermine, brigitte, anna.jpeg

Close2Me BV | Pastoor Heijnenstraat 28, 6227 TE Maastricht
www.close-to-me.nl   -   info@close-to-me.nl