Kunt u deze mail niet lezen? Bekijk hem in uw browser.

Close2Me bv

Pedicurescholing in Limburg

flower nogmaals.jpeg

Congres 2021

Beste allemaal,

Hopelijk heeft iedereen genoten van de zomerweken!

Het is de laatste tijd wat stil geweest vanuit Close2Me, echter hebben wij zeker niet stil gezeten. Wij hebben pas geleden zelfs vergaderd over een mogelijk congres in 2021! Dat zou toch mooi zijn, als dat plaats kan vinden.

We hebben verschillende lijntjes uitgezet waar wij vol energie en enthousiasme mee bezig zijn.

Wij houden jullie uiteraard op de hoogte en hopen dat jullie er volgend jaar bij zijn!

Brigitte & Hermine

new foto brigitte en hermine.jpg

Podopost

Maureen Limpens van de Podopost komt graag in contact met pedicures die samenwerken met een podoloog. Tevens zoekt zij nog interessante kandidaten voor het ‘Op Bezoek’ interview. Voor beide interviews geldt een deadline van 12 oktober. Indien je interesse hebt of je iemand kent die interesse heeft in één van deze items, kun je een email sturen naar m.limpens@bsl.nl en aangeven dat je de informatie van Close2Me ontvangen hebt.

Nieuwe accreditatie

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van ProVoet werd bekendgemaakt dat ProCert een nieuw Kwaliteitsregister voor accreditatie en registratie lanceert. Het nieuwe KRP wordt in stapjes uitgerold en vanaf medio november 2020 kunnen KRP-geregistreerden met de registratiemodule van het nieuwe KRP aan de slag. Meer informatie is te vinden op de website www.procert.nl.

De nieuwe accreditatieperiode gaat in vanaf 2021.


Close2Me BV | Pastoor Heijnenstraat 28, 6227 TE Maastricht
www.close-to-me.nl   -   info@close-to-me.nl